Whey protein CFM 80 4kg

Whey CFM 80 je kvalitní 100% syrovátkový protein zpracovaný technologií CFM. Obsahuje téměř 80 g bílkovin na 100 g výrobku. Dostupný je v 13-ti lahodných příchutích.

Whey Protein je plně instantní, skvěle se rozpouští a jeho příprava je tedy velmi snadná.

Instantní nápoj se sladidly pro regeneraci a růst svalové hmoty - pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu.

 

Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
1 949 Kč
Kategorie: Chci nabrat svaly
cfm 80 4kg
Akce Novinka

Složení WHEY 80 CFM:

Syrovátkový proteinový koncentrát, aroma, náhradní sladidla (sukralóza, acesulfam K), barvivo (riboflavin), zahušťovadlo 0,003% (xanthan), pyridoxin HCl (vitamín B6).

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g   v porci 30 g  

Energetická hodnota (kcal) 376 kcal 113 kcal
Energetická hodnota (kJ) 1 579 kJ 474 kJ
Bílkoviny 75,53 g 22,66 g
Sacharidy 7,57 g 2,27 g
z toho cukry 7,48 g 2,24 g
Tuky celkem 6,39 g 1,92 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,49 g 0,15 g
Vláknina 0,30 g 0,09 g
Sůl 0,43 g 0,13 g

 

Hmotnost: 4000 g (132 dávek)

Dávkování: Jedna dávka 30 g (1 odměrka) se rozpustí ve 150 ml studené vody nebo mléka. Denně se užívají 3 až 4 dávky. Neužívejte více než 4 dávky denně.

Upozornění: Doporučená denní dávka se nesmí překročit. Není určeno pro děti či při nesnášenlivosti některé z uvedených složek. Obsahuje alergenní látku – mléko. Není náhradou pestré stravy.

Podmínky skladování: Skladujte v uzavřených obalech, v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah dětí a slunečních paprsků.

Datum minimální trvanlivosti a číslo šarže: Uvedeny na obalu.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 10.6.2024
Nejlepší protein co jsem kdy měl
5
VK Avatar autora | 9.5.2024
Výborný. Skvělá rozpustnost, skvělá stravitelnost. Chuťově luxusní. A cena taky super. Výborná volba. ☀️☀️☀️☀️☀️

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: