Proteiny
Proteiny se rozdělují dle zdrojů surovin, na rostlinné a živočišné. Mezi sportovci jsou nejrozšířenější proteiny živočišné, především syrovátkové proteiny, které se dále dělí dle způsobu zpracování. Mezi syrovátkové proteiny patří syrovátkový koncentrát, syrovátkový isolát a syrovátkový hydrolyzát.
Protein neboli bílkovina slouží k budování kvalitní svalové hmoty a přispívá ke zkvalitnění regenerace svalových vláken. Při sportovní aktivitě je protein vhodný pro výživu a nárust svalového objemu či zkrácení doby potřebné pro regeneraci svalů. Protein je vhodný jak pro nabírání svalového objemu, tak při redukci tělesné hmotnosti.
100% syrovátkový proteinový koncentrát vyrobený technologii CFM (mikrofiltrace zkříženým tokem) Neobsahuje žádné aromata, sladidla ani barviva. Vhodný pro vaření, pečení a pro...
Sušené vaječné bílky Kvalitní, přirozený zdroj bílkovin vhodný pro doplnění denního příjmu bílkovin. 100% sušené vaječné bílky, bez přídavku jiných látek. VHODNÉ TAKÉ PRO...